Ще один важливий крок до енергостабільності

КНП ОМР «Охтирська центральна районна лікарня» отримала від БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» інтегровані системи зберігання та передачі енергії для забезпечення резервного електроживлення важливих інфраструктурних об’єктів лікарні під час раптових перебоїв електрики.Це інтегрована акумуляторна система з літій-іонною батареєю, яка забезпечує накопичення енергії та виконує функцію джерела резервного енергопостачання у випадку відключення загальної мережі. Інтерфейс забезпечує просте підключення до будь-якого об’єкта.
 
Система включає в себе інтегрований акумулятор, інвертор та системний контролер для компактного встановлення, має набір режимів роботи, включаючи автономне електроживлення, часовий контроль і режим резервного живлення. Підключення для налаштування та керування за зручними інтерфейсами Wi-Fi, Ethernet і LTE.
 
⚡️Зокрема, системи встановлено у стаціонарі педіатричного відділення, інтегровано в мережу живлення адміністративної ланки.
🙏 Висловлюємо щиру подяку Американській благодійній організації Direct Relief, Міністерство цифрової трансформації Україниa, Міністерство охорони здоров’я Україниr та БО Благодійний фонд Євгена Пивоварова за надання систем зберігання енергії!
 
Поширити в соцмережах

Прокоментуйте першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *