Скажи чесно, ти як? Емоціями й переживаннями через війну поділилася Олександра Запіцька

«Скажи чесно, ти як?» – ми запитали це в українських зірок та телеведучих перед Всесвітнім днем ментального здоров’я. І почули щирі історії, які показують: говорити відверто про свої емоції – те, що нам зараз потрібно, аби долати стрес», – написала в своєму Telegram ініціаторка проєкту Олена Зеленська.

Українські зірки та телеведучі розповіли про свої відчуття та емоції, які переживають через вторгнення Росії. Також вони поділилися швидкими техніками з підтримки себе та інших, які кожен може використовувати у повсякденному житті.

Про особисті хвилювання, страхи, емоції, у цьому ролику розповіла Олександра Карпицька. Про її особистий досвід можна дізнатися за посиланням: https://youtu.be/SmFCqD_wGO8

Підготовлено у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської щодо створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. За підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). #психотурбота

Сповідаюся, цей проєкт надихне вас. Можливо, додасть впевненості: усе, що я відчуваю – нормально, і я з цим впораюсь. Бо коли наші страхи стають видимими, вони уже не мають над нами такої сили. Тоді керуємо ми самі, а не навпаки», – додала Олена Зеленська.

Дізнатися більше, як турбуватися про себе та тих, хто поруч, у періоди стресу – https://bf.in.ua/useful.

Поширити в соцмережах

Прокоментуйте першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту