Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

 Щиро вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

 Цей рік був для всіх дуже непростим, сповненим відчаю, болю і страху, але змусив всіх нас переосмислити життєві цінності. 

 

Тож нехай в Новому році Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть хвороби, турботи та негаразди, а Новий – 2023 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

 

Насолоджуйтесь кожною миттю вашого життя, будьте з коханими, оточуйте себе і своїх близьких теплом і турботою, зігрівайте їх своєю любов’ю, а вони у відповідь зігріють вас.

 

Глибоко вдячні міському голові Охтирської міської ради Кузьменку Павлу Петровичу та його команді, благодійним організаціям України, міжнародним благодійним фондам за надану гуманітарну допомогу та всебічну підтримку нашої лікарні.

Ваша праця та допомога є неоціненним скарбом в ці нелегкі для нашої країни часи! Адже медичні працівники є янголами на цій війні, які героїчно рятують життя, а благодійники – крилами, які допомагають цим янголам.

 

Бажаємо щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь надії та любові, наснаги та невичерпної енергії, віри у перемогу та оптимізму!

 

З повагою,

адміністрація КНП ОМР «Охтирська ЦРЛ»

Поширити в соцмережах

Прокоментуйте першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту