Створюємо умови для лікування під час бойових дій

За ініціативи народних депутатів Миколи Задорожнього і Тетяни Скрипки та завдяки підтримці Фонду «Партнерство за сильну Україну», у тісній співпраці з Охтирським міським головою Павлом Кузьменком, було реалізовано вкрай важливий для громади проєкт. Координатором цього проекту виступила депутатка Охтирської міської ради Людмила Бейзим. Метою є відновлення громади та її закладів, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення.

В черговий раз, дякуючи Фонду «Партнерство за сильну Україну», наша громада отримала благодійну допомогу. Цього разу для Охтирської центральної районної лікарні було передано близько 20 тон будівельного обладнання та засобів для облаштування санітарних кімнат закладу. Серед них металопластикові двері, бойлери, піддони для душу, унітази, будівельні матеріали та багато іншого.

Одразу ж було розпочато ремонт приміщень для облаштування найпростішого укриття на випадок надзвичайних ситуацій для працівників та пацієнтів лікарні. На даний час вже встановлено 28 дверей та пошпакльовано 225 м² стін, приведено до естетичних норм приміщення, де встановлено обладнання для автономного водопостачання закладу, відділення гемодіалізу. Роботи тривають практично безперервно зусиллями працівників відділу матеріально-технічного забезпечення лікарні.

Отримуємо будівельні матеріали

Роботи тривають майже безперервно

Матеріальні ресурси для створення умов для лікувальної роботи

Оздоблено приміщення для автономного водопостачання

Замінено двері на сучасні

Висловлюємо щиру подяку всім, хто підтримує прагнення міського голови створити безпечне перебування в лікарні та місті-герої Охтирка!  Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Разом станемо значно сильнішими та зможемо набагато більше!

Разом Україна переможе!

Охтирська ЦРЛ для пацієнтів

Поширити в соцмережах

Прокоментуйте першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту