КНП ОМР «Охтирська ЦРЛ» прагне до краси!

Кожен із нас хоче якісної медицини. Це, перш за все, сучасне медичне обладнання, затишні палати та професійний колектив. Не менше важливо, щоб лікарня мала ще й досконалий зовнішній вигляд: зручні під’їзні шляхи для карет швидкої медичної допомоги, зони відпочинку для пацієнтів лікарні, створення безпечних умов пересування відвідувачів та персоналу, облаштовану та озеленену територію.

За підтримки міського голови Павла Кузьменка та його команди минулого тижня в лікарні розпочалися масштабні роботи з реалізації проєкту «Благоустрій території комунального некомерційного підприємства Охтирської міської ради «Охтирська центральна районна лікарня»». На даний час на території лікувального закладу вже виконано роботи з вирівнювання рельєфу, збагачення ґрунту чорноземом. З метою озеленення зусиллями працівників лікарні висаджено 25 ялинок, 30  фруктових  дерев та 111 кущів троянд.

В короткостроковій перспективі планується проведення додаткового освітлення території лікарні.

До реалізації цього Проєкту долучилися засновник ПРаТ «Сад» Сугак Віктор Васильович та директор ПРаТ «Сад» Сугак Олексій Вікторович, директор Іванівської ДСС Солошенко Михайло Васильович, ФГ «Схід-Славія», Божко Вадим Михайлович, Токар Олександр Олександрович, Бублик Микола Володимирович, КП «Благоустрій» на чолі з Хатьком Олександром Сергійовичем.

Висловлюємо щирі слова вдячності всім тим, хто допомагає зробити нашу лікарню найкращою в регіоні! Разом ми змінимо наше місто, нашу державу, весь світ!

Ваша турбота про інших надихає нас на місію служіння людям, які потребують медичної допомоги. У ці Великодні свята хай доля дарує Вам щастя, здоров’я, злагоду, мир і спокій.

Висловлюємо впевненість в збереженні дружніх відносин та нашій подальшій плідній співпраці!

Бажаємо Вам і Вашим компаніям успіхів і процвітання!

Створення такої зони відпочинку буде не тільки радувати і піднімати настрій нашим пацієнтам, персоналу лікарні та іншим відвідувачам, а й дозволить зануритися в затишну, естетично красиву атмосферу і отримати заряд позитивних емоцій!

Разом до Перемоги!

 

Поширити в соцмережах

Прокоментуйте першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *