Отримали новий прилад УЗД із набором сучасних датчиків

Адміністрація КНП Охтирської міської ради «Охтирська ЦРЛ» порушила клопотання перед Міністерством охорони здоров’я України щодо участі в спільному проєкті МОЗ та Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Поліпшення охорони здоров’я на службі в людей».

У рамках програми, ініційованої Міністерством охорони здоров’я України, для нашої лікарні було придбано та передано сучасний апарат УЗД із набором датчиків Ultrasound Diagnostik System Vivid iq (3 Probes).

Ультразвукова діагностика – знайома всім процедура, що може стати в пригоді з діагностикою сотень проблем з боку різних частин тіла: від суглобів до серця. Головна перевага УЗД діагностики – безпека, адже при цьому дослідженні відсутнє шкідливе випромінювання, ультразвукові хвилі не сприймаються організмом негативно, а проводяться через тканини та відбиваються до датчика. Результат виводиться на екран.

Таке обстеження можна здійснювати, до прикладу, кілька разів на місяць, а за потреби – кілька разів впродовж дня.

Крім того, УЗД чудово підходить для обстеження вагітних, дітей від народження, людей з імунодефіцитом.

Ще однією перевагою УЗД діагностики є оперативність. Адже це швидке обстеження (крім випадків, коли потрібна підготовка до обстеження), яке здійснюється від 15 до 30 хвилин, результати виводяться в реальному часі.

УЗД є прекрасним вибором для профілактики деяких захворювань. Краще витратити годину часу на профілактичні обстеження, ніж потім у рази довше лікуватись. Тож інколи, сучасне обладнання УЗД та точна діагностика, здатні врятувати життя!

Охтирська ЦРЛ для пацієнтів

Поширити в соцмережах

Прокоментуйте першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *