Заслужено заслужений лікар України!!

Завжди приємно оримувати нагороди, особливо – заслужені!

Президент України 28 червня 2024 року з нагоди Дня Конституції України своїм Указом присвоїв звання “Заслужений лікар України” КУЗЬМІНІЙ Світлані Володимирівні — завідувачці відділення неврології КНП ОМР «Охтирська центральна районна лікарня».

«За значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, сумлінне виконання професійного обов’язку» – йдеться в Указі Президента Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО. Сердечно вітаємо Світлану Володимирівну із заслуженим визнанням на найвищому державному рівні!

І, звісно, Заслуженого лікаря України урочисто привітали й в лікарні голова профспілки, медичний директор, тимчасово виконуюча обов’язки директора лікарні та весь наш колектив!!

Нагорода абсолютно заслужена: Світлана Володимирівна роками покладає свій час та знання на терени медичної допомоги. Без сумніву, тисячі людей завдячують їй своїм життям, збереженою його якістю.

Адже гострі судинні катастрофи з ураженням мозку дедалі частішають і, що прикро – “молодшають”. Вже нікого не здивує інсульт у людини 40 років.  І в такі моменти вкрай важливо, щоби допомогу надали кваліфіковані медики.

Впевнені, що Світлана Володимирівна та її колектив й надалі робитимуть все, щоби неврологічна допомога в нашій лікарні відповідала найвищим стандартам!

Найщиріші вітання!

Охтирська ЦРЛ для пацієнтів

Поширити в соцмережах

Прокоментуйте першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *